Acties

Op donderdag 22 maart organiseert onze eigen Nina een inzamelingsactie voor Stichting Opkikker. Een super goed doel voor zieke kinderen en hun ouders. Natuurlijk werken we daar heel graag aan mee. Komt u ook? Het evenement is van 17.00 tot 21.00 uur. Er zijn heel veel activiteiten zoals live muziek, kinderactiviteiten en een loterij. Het beloofd een geweldig evenement te worden. Tot donderdag!

Afbeeldingsresultaat voor stichting opkikker

Op 22 april organiseren we, in samenwerking met Marco van VOS Vin Olives Spécialités, een Elzas en asperge avond. Een heerlijk menu met veel asperges die natuurlijk heel goed combineren met de heerlijke wijnen uit de Elzas.

Het menu:

Flamkuchen met asperges en zalm
***
Asperges met ham, ei en gekookte krieltjes
***
Crème Brûlée met Elzasser tulband en asperge of vanille ijs

We bieden dit menu aan voor 25 per persoon. Het wijn arrangement bieden we aan voor 12.5

Op 8 juli organiseren we, in samenwerking met Marco van VOS Vin Olives Spécialités, een Toscaanse avond.

Op 14 oktober organiseren we, weer in samenwerking met Marco van VOS Vin Olives Spécialités, de avond Wild van Bordeaux.

De hele week serveren we een 3 gangen diner voor een hele mooie prijs! Elke dag zoeken we, samen met onze leveranciers, naar leuke, verse producten voor een mooi menu.

Zondag – woensdag 17.5
Donderdag – zaterdag 19.5

 

Nieuw bij De Munt! Iedere donderdag cocktailavond! Met iedere week een cocktail van de week voor maar 4,95. Tot donderdag!

 

 

© 2018 De Munt • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.On