De Minibar op uw feest of evenement

Op zoek naar een unieke eyecatcher op uw feest of evenement? Dan is de MiniBar de perfecte keuze!

Deze tot bar omgebouwde Mini Cooper is een opvallende verschijning. Van achter deze bar tapt u een lekker biertje voor uw gasten. Ook wijn, champagne of iedere andere drank kan worden geschonken vanuit deze bijzondere bar.

De MiniBar is in te zetten op ieder evenement. Of het nu een bedrijfsfeest, personeelsfeest of een barbecue in de achtertuin is, deze gast voelt zich overal thuis. Dankzij het formaat van de auto is het in veel gevallen mogelijk om de bar naar binnen te rijden wat een extra bijzonder effect geeft.

MiniBar Huren

De MiniBar beschikt over een tapaansluiting en koelvoorziening. Daarnaast is er voldoende ruimte voor glazen. U serveert de drankjes via het dak van de auto. Deze bar wordt niet meer snel vergeten!

De MiniBar is te huur vanaf €250,- per dag* De huur is inclusief het bezorgen en ophalen van de MiniBar. Uiteraard is het mogelijk om de bar inclusief biervat(en) en andere dranken te huren. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat. Hierbij houden we rekening met het aantal mensen en de gelegenheid. Ongeopende vaten en flessen kunnen worden geretourneerd.

*Deze prijs is geldig voor locaties binnen Bodegraven. Voor andere locaties kunt u hier een prijs opvragen.

 

Impressie van de minibar

© 2019 De Munt • alle rechten voorbehouden • Realisatie: Comm.OnCookiebeleid